Previous
Next

solar inverter 100W

Референция: INV100WU
16,00 €
С вкл. данък

HQ-INV100WU-12

Rated Power:

100W

Output Wave Form:

Modified sine wave

continuous output:

100W

Harmonic Distortion:

 <5%

Peak Power:

200W

Over voltage shutdown:

Over 15V DC

Input Voltage:

DC12V

Under voltage shutdown:

Under 11V DC

Output Voltage:

AC230V

Low voltage alarm:

No

Output Frequency:

50Hz

Overload shutdown:

Yes

Converter Efficiency:

up to 85%

Thermal shutdown:

Yes

 

 

Short circuit shutdown:

Yes

USB Output:

5VDC,0.5A max.

Dimensions (W x H x D):

85x64x26mm

  1. Πατήστε τον διακόπτη και περιμένετε να ανάψει η ενδεικτική λυχνία.
  2. Συνδέστε την συσκευή στο inverter.
  3. Aνοίξτε την συσκευή. Ανάλογα με τον τύπο inverter που έχετε, πρέπει να χρησιμοποιείτε συσκευές ισχύος μέχρι αυτή που μπορεί να διαχειριστεί το inverter (δείτε πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών συνεχόμενη ισχύ).
    Σε περίπτωση υπερφόρτωσης η συσκευή θα κλείσει αυτόματα για προστασία της και θα ανοίξει όταν σταματήσει η υπερφόρτωση. Να γνωρίζετε ότι για να συνδέσετε συσκευέςπου παράγουν θερμότητα (όπως φούρνο μικροκυμάτων) ή εργαλεία χρειάζεστε inverter τουλάχιστον 500 watt.
    Επίσης πολλές συσκευές (όπως μοτέρ από ψυγεία) κατά την εκκίνηση χρειάζονται πολύ περισσότερο ρεύμα και πρέπει να το υπολογίσετε για την σωστή επιλογή του inverter).
    Καλό θα είναι κάθε 2-3 ώρες να φορτίζετε την μπαταρία του αυτοκινήτου για να μην πέσει πολύ η τάση της και δεν μπορείτε να βάλετε μπροστά. Το inverter δουλεύει και με αναμμένη και με σβηστή την μηχανή. Μην βάζετε μπροστά το αυτοκίνητο όταν χρησιμοποιείτε το inverter. Πρέπει πρώτα να κλείνετε το inverter, να βάζετε μπροστά και μετά να το ξανανοίγετε.
    Το βύσμα που συνδέετε στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, η πολικότητα στην εξωτερική μεριά είναι αρνητική και στο κέντρο θετική. Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείτε σε αυτοκίνητα με αρνητική γείωση (σχεδόν όλα), και όχι με θετική γείωση. Όταν το συνδέετε σε μπαταρία κατευθείαν προσέξτε η πολικότητα να είναι σωστά συνδεδεμένη.

INV100WU