Qoltec ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΙΖΑΣ EV Type 2

Κωδικός: Qoltec EV 2 - 3.5kW
250,00 €
με ΦΠΑ

EV PowerCable 3.6kW Schuko - Type 2, με βαση και βαλιτσα μεταφορας

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ο φορητός φορτιστής είναι ιδανικός για μεγαλύτερα ταξίδια διακοπών, για παράδειγμα, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, καταλαμβάνει λίγο χώρο και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί απευθείας στο πορτμπαγκάζ ή στην τσάντα που περιλαμβάνεται.

Ο φορτιστής μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε με πρόσβαση σε γειωμένη πρίζα 230 V και μπορείτε να απολαύσετε την ανεξαρτησία σας καθώς διανύετε την απόσταση.

Ο φορτιστής διαθέτει βύσμα τύπου 2 , που είναι πλέον επίσημο πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης , και θα φορτίζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξοπλισμένα με κατάλληλη πρίζα φόρτισης. Η υποδοχή τύπου 2 είναι 7 επαφές, εκ των οποίων οι 3 επαφές ή οι 5 είναι για φόρτιση και οι 2 για την επικοινωνία μεταξύ σταθμού και αυτοκινήτου . Συμβατό με τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη.

Ο φορτιστής μάρκας Qoltec υποστηρίζει τέσσερις τρέχουσες λειτουργίες των 8A, 10A, 13A και 16A .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδοχή Type 2 είναι σχεδιασμένη για ηλεκτρικά οχήματα με ισχύ φόρτισης άνω των 3kW .

είναι εξοπλισμένο με πολυλειτουργική οθόνη LCD 2,4'' και LED που υποδεικνύουν την κατάσταση φόρτισης. Στην οθόνη μπορούμε:
- να ορίσουμε την τρέχουσα τιμή χρησιμοποιώντας το κουμπί a : 8A, 10A, 13A, 16A ;
- ελέγξτε τον ακριβή χρόνο φόρτισης,
- ρυθμίστε την καθυστέρηση φόρτισης απλά χρησιμοποιώντας το κουμπί με το εικονίδιο του ρολογιού,
- παρακολουθήστε τη θερμοκρασία λειτουργίας του φορτιστή σε πραγματικό χρόνο χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας βύσματος , ο φορτιστής θα διακόψει αμέσως τη λειτουργία εάν ξεπεραστεί η ασφαλής τιμή και θα συνεχίσει αυτόματα τη λειτουργία όταν η θερμοκρασία επανέλθει σε κανονικό επίπεδο,
- παρακολουθήστε την πρόοδο της διαδικασίας φόρτισης,
Αυτόματη επιδιόρθωση σφαλμάτων
Επιπλέον, ο φορτιστής διαθέτει ένα έξυπνο τσιπ που διορθώνει αυτόματα τα σφάλματα κατά τη φόρτιση, αντιδρώντας ανάλογα εάν κάποια από τις παραμέτρους υπερβαίνει τον κανόνα, εξασφαλίζοντας σταθερή λειτουργία του φορτιστή.

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε το φορτιστή EV σε τοίχο, θα πρέπει να επιλέξετε μια κατάλληλη θέση για αυτό, κατά προτίμηση κοντά στο αυτοκίνητο και την πηγή ρεύματος. Θα χρειαστεί επίσης να εγκαταστήσετε έναν διακόπτη υπολειπόμενου ρεύματος - ένας RCD τύπου Β είναι η καλύτερη επιλογή ως μέσο πλήρους συμπληρωματικής προστασίας.

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε θέση που προστατεύεται από την υγρασία, χωρίς μηχανικές βλάβες και δεν εκτίθεται στο άμεσο ηλιακό φως .

Να είστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό ισχύει. Το καλώδιο φόρτισης μήκους 5 μέτρων με εργονομικό βύσμα προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης .

Αδιάβροχο πολυανθρακικό περίβλημα

κατασκευασμένοι από ανθεκτικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, μη εύφλεκτο πολυανθρακικό

Τύπος: 2
Τάση εισόδου: 230V
Τάση εξόδου: 230V
Ρεύμα λειτουργίας: Υποστηρίζει 16/13/10/8A
Συχνότητα: 50 Hz
Αντοχή μόνωσης: >10MΩ
Τύπος διεπαφής φόρτισης: IEC 62196-2
Απεικόνιση: LCD 2,4''
Τύπος βύσματος: Schucko
Ασφάλεια: Προστασία από υπέρταση Προστασία από υπόταση Προστασία από θερμική υπερφόρτωση Προστασία από βραχυκύκλωμα Προστασία από διαρροές Γείωση Παρακολούθηση θερμοκρασίας
Μήκος καλωδίου:
Σημειώσεις: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή μόνο εάν το δίκτυο τροφοδοσίας είναι εξοπλισμένο με συσκευή υπολειπόμενου ρεύματος. Μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή με πρόσθετο καλώδιο επέκτασης.
Θερμοκρασία λειτουργίας: -30˚C ~ +50˚C
Αξιολόγηση IP: IP65
Χρώμα: Μαύρος
Διαστάσεις (Μ/Μ x Π x Υ): 215 x 98 x 58 mm | 235 x 70 x 62 mm (φορτιστής) | 120 x 385 x 345 (τσάντα)
Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x Φορτιστής EV 1 x Βάση επιτοίχιας βάσης φορτιστή 1 x βίδες στερέωσης 1 x τσάντα αποθήκευσης φορτιστή 1 x Εγχειρίδιο χρήσης 1 x Κάρτα εγγύησης

Qoltec EV 2 - 3.5kW

Χαρακτηριστικά

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ
ΦΟΡΗΤΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ