Previous
Next

CAMERA IP ΑΣΥΡΜΑΤΗ HD P/T + SD SLOT

Κωδικός: YYZ100-XF
23,90 €
με ΦΠΑ

IPC Z06H HD 720P Wireless IP Camera wifi Night Vision Camera IP Network Camera CCTV WIFI P2P

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτή η IP CCTV Υποστηρίζει SMART PHONE, Android και iOS, εχει Wi-Fi ή LAN σύνδεση με τη φωτογραφική μηχανή. EASY Plug & Play: Εγκαταστήστε σε 10 λεπτά με iOS σας, Android ή άλλη συσκευή με την εγκατάσταση δωρεάν εφαρμογή YYP2P. REMOTE PAN &

έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό να περιστρέφεται σε 355 οριζόντια και κάθετη 120 εκ περιτροπής από οποιαδήποτε θέση, το μόνο που πρέπει να έχει ένα δίκτυο Wi-Fi ή LAN σύνδεση με τη φωτογραφική μηχανή.

Καταγραφή: Μπορεί να υποστηρίξει έως και 32 GB κάρτα μνήμης, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε περίπου 10 ημέρες των δεδομένων, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε από οπουδήποτε στον κόσμο από το έξυπνο τηλέφωνο / συσκευή σας ή το laptop σας (με την εγκατάσταση APP από το http: // yoosee .CO).

Ταυτόχρονη πρόσβαση: Πολλαπλές οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο live υλικό ταυτόχρονα. NIGHT VISION (μέχρι 10 μέτρα): Η κάμερα ενεργοποιείται αυτόματα το όραμα νύχτα μόλις σταματήσει το φως του περιβάλλοντος. Δύο Way TALK (ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις λεπτομέρειες):

Μπορείτε να μιλήσετε και το πρόσωπο στο τέλος της κάμερας μπορεί να σας ακούσει και να σας απαντήσω. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλαπλές κάμερες, εξαιρετικό βίντεο & ποιότητα ήχου, ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ. Λόγω της διπλής κάλυψης περιοχή της κεραίας είναι καλύτερη. 1MP κάμερας.
IP Camera H.264 with YYP2P/ Yousee Software
yyz100-xf

- 720p
- 1280(H)*720(V)
- Support for Camera, audio/video
- Sensor CMOS, 1/4 Color CMOS
- Slot Micro SD
εφαρμογη λειτουργικου μονο στα αγγλικα

YYZ100-XF

Χαρακτηριστικά

CCTV CAMERA
IP CAMERA