Previous
Next

ΣΕΤ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΣΠΑΣΤΗ

Κωδικός: Kemei KM-5181
31,00 €
με ΦΠΑ

4 σε 1 ηλεκτρική ξυριστική μηχανή

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή Kemei KM-5181 είναι ο πιο σημαντικός σύντροφος των ανδρών. Η ξυραφίδα, η κεφαλή κοπής, η κεφαλή κοπής μαλλιών, οι οδοντόβουρτσες σας καθιστούν καθαρό για μια ολόκληρη μέρα. Θα γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα της άνεσης και της ευκολίας καθαρισμού όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή.
Πολυλειτουργικό σχέδιο 4 σε 1

Το KEMEI KM-5181 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, μηχανή τρίχας, κόπτης για τα μαλλιά της μύτης και μηχανή κοπής. Θα κάνει τους άνδρες να φαίνονται όμορφος.
4D κινητά περιστροφικά κεφάλια

Η κυμαινόμενη κεφαλή περιγράμματος που ταιριάζει με τις καμπύλες του προσώπου σας για να προσφέρει μια πιο άνετη περιποίηση με λιγότερες παγίδες. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τις κεφαλές από το μηχάνημα.
Αδιάβροχη και πλένεται ηλεκτρική ξυράφι

Αδιάβροχο IPX 6, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή στο μπάνιο. Δεν μπορεί να εμποτιστεί με νερό.
Με βάση φόρτισης

Αυτή η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή για άνδρες είναι επαναφορτιζόμενη. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο μετά από πλήρη φόρτιση.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Μάρκα Kemei
Μοντέλο KM-5181
Τάση εισόδου 220V, 50Hz
Κατανάλωση ισχύος 3W
Χρόνος φόρτισης 5 ώρες
Χρόνος Εργασίας 25-45 Λεπτά
Λειτουργία πλυσίματος Πλένεται
Χρόνος φόρτισης 8 ώρες
Βάρος προϊόντος 137g
Μέγεθος προϊόντος (Π x Υ) 165 x 61 mm
Περιεχόμενα συσκευασίας 1 x ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, 1 x κεφαλή κοπής μύτης για κόμμωση, 1 x κεφαλή κοπής για κόμμωση, 1 x προστατευτικό κάλυμμα, 1 x βάση φόρτισης, 1 x προσαρμογέας τροφοδοσίας, 1 x χτένα ορίου, 1 x λάδι λίπανσης, 4 κεφαλές οδοντόβουρτσας, 1 x εγχειρίδιο χρήσης

Kemei KM-5181

Χαρακτηριστικά

ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ