Previous
Next

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΨΕΙΡΑ ΠΕΤΟΥ ΜΕ 3,5mm, K35

Κωδικός: CM-204
14,00 €
με ΦΠΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Plug & Play και Hands-Free: Δεν απαιτείται προσαρμογέας/πρόσθετη εφαρμογή/ Bluetooth, μόλις 2 βήματα για να συνδεθείτε.

Βήμα 1: Συνδέστε το δέκτη στις συσκευές σας.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε τα μικρόφωνα. Πείτε αντίο στα ακατάστατα καλώδια και τα ασύρματα μικρόφωνα με πέτο μπορούν να κουμπώσουν στο γιακά για να λύσουν τα χέρια σας για εγγραφή ήχου βίντεο, να κάνουν τη ζωντανή ροή σας πιο χαλαρή και ευχάριστη!

Ανώτερη μείωση θορύβου και αυτόματος συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο:

Αυτό το πανκατευθυντικό ασύρματο μικρόφωνο lavalier είναι κατασκευασμένο με έξυπνα τσιπ μείωσης θορύβου επαγγελματικής ποιότητας, παρέχοντας αποτελεσματική αναγνώριση του αρχικού ήχου και καθαρή εγγραφή σε θορυβώδες περιβάλλον. Η τεχνολογία αυτόματου συγχρονισμού σε πραγματικό χρόνο μειώνει εξαιρετικά τον χρόνο μετά την επεξεργασία του βίντεο, υποστηρίζοντας μια καλύτερη εμπειρία στα βίντεο που παρακολουθούνται.

Μετάδοση σε μεγάλες αποστάσεις & μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας:

Αναβαθμισμένη τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης μικροφώνου, σταθερή μετάδοση σήματος ήχου 65 ποδιών χωρίς καλώδιο και σκληρούς θορύβους.

Ο δέκτης τροφοδοτείται από τη συσκευή σας (μπορεί να φορτιστεί ταυτόχρονα), ο ενσωματωμένος πομπός σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λειτουργεί έως και 7-8 ώρες.

Συμβατές συσκευές: Αυτό το ασύρματο σύστημα μικροφώνου πέτου είναι κατάλληλο για προϊόν θύρας 3,5 mm, δεν είναι συμβατό με προϊόντα IOS.

CM-204

Χαρακτηριστικά

ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΟΝΑ