Previous
Next

ΕΝΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΣΕ SD CARD

Κωδικός: telephone recorder
25,73 €
με ΦΠΑ

Εγγραφέας τηλεφωνικής συνομιλίας Τηλέφωνο MP3 και λειτουργία ρολόι και οθόνη LCD (Μαύρο)

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Συσκεύη παρακολούθισης σταθερού τηλεφώνου 

Ενσωματωμένη οθόνη LCD, ενσωματωμένη υποδοχή ηχείων και ακουστικών, ερώτηση σε πραγματικό χρόνο και ζωντανή αναπαραγωγή. Το ανεξάρτητο κουτί εγγραφής τηλεφώνου υιοθετεί την κάρτα SD ως μέσο αποθήκευσης εγγραφής, δηλαδή εγγραφή και αναπαραγωγή, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τις ανάγκες τηλεφωνικής εγγραφής ιδιωτών και επιχειρήσεων.

1. Εξαιρετικά ενσωματωμένος και φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός, αποθήκευση εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας περιεχομένου εγγραφής, αποφεύγοντας το πρόβλημα της μικρής χωρητικότητας όπως ταινία ή δικτάφωνο.

2. Ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας φακέλων κατά ημερομηνία. Για παράδειγμα, το αρχείο εγγραφής στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 αποθηκεύεται στον φάκελο 20090909 και το όνομα του αρχείου εγγραφής φέρει το όνομα της ώρας έναρξης της εγγραφής. Είναι πολύ βολικό για εσάς να διαχειρίζεστε και να ρωτάτε τις ιστορικές εγγραφές.

3. Λειτουργία ηλεκτρονικής αναπαραγωγής: Μπορείτε να αναπαράγετε το περιεχόμενο της προηγούμενης κλήσης ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να αναπαράγετε την αρχική ηχογράφηση στο άλλο μέρος ακόμη και κατά τη διάρκεια της κλήσης.

4. Εγγραφή χωρίς υπολογιστή: η εγγραφή αποθηκεύεται στην κάρτα SD, η κάρτα SD μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή και υποστηρίζει εναλλαγή εναλλαγής. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν μόνοι τους κάρτα SD (συνιστάται κάρτα SD SanDisk ή κάρτα Transcend SD), η οποία υποστηρίζει κάρτα SDHC έως 32G, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί κατά βούληση. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε το αρχείο εγγραφής της κάρτας SD στον υπολογιστή και να το παίξετε με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής WINODWS. Η εγγραφή μπορεί επίσης να αναπαραχθεί με λογισμικό αναπαραγωγής όπως Baofeng Yingyin, QQ Yingyin κ.λπ.

5. Αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία: υποστηρίζει δύο λειτουργίες αυτόματης εγγραφής και χειροκίνητης εγγραφής, όλες εγγραφή σε λειτουργία υψηλής αντίστασης, που δεν θα επηρεάσουν τις κανονικές κλήσεις και δεν θα γίνουν αντιληπτές από το άλλο μέρος. Οι εισερχόμενες κλήσεις καταγράφονται αυτόματα από προεπιλογή.

6. Δεν είναι μόνο μια συσκευή εγγραφής τηλεφώνου, αλλά μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική εάν υπάρχει μουσική μορφής MP3 στην κάρτα SD που έχει τοποθετηθεί, η οποία ισοδυναμεί με ένα επιπλέον MP3 player.

7. Το κουτί εγγραφής τηλεφώνου παρέχει μια τυπική υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, η οποία μπορεί να συνδεθεί με ακουστικά για να ακούσετε την εγγραφή χωρίς να ενοχλείτε την εργασία των άλλων.

Όταν η κάρτα SD δεν έχει τοποθετηθεί, η οθόνη σας ζητά: Τοποθετήστε την κάρτα SD!

Δεν είναι δυνατή η εγγραφή αυτή τη στιγμή, αλλά δεν επηρεάζει τις κανονικές κλήσεις

telephone recorder

Χαρακτηριστικά

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
ΣΤΑΘΕΡΑ