Previous
Next

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ GSM ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ 2 ΤΗΛΕΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΑ

Κωδικός: DEL66W
79,90 €
με ΦΠΑ

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM+WIFI

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ασύρματο σύστημα συναγερμού με δυνατότητα εισαγωγής 45 ανιχνευτών διαφόρων τύπων, με ειδοποίηση σε σταθερό, κινητό ή/και smartphone σε περίπτωση συναγερμού και απομακρυσμένο έλεγχο από όπου και αν βρίσκεστε.

 
Η κεντρική μονάδα διαθέτει  έγχρωμη οθόνη ΤFT 2.4 ιντσών, ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και εφεδρική μπαταρία με αυτονομία έως 6 ώρες σε κατάσταση αναμονής.
 
Η εισαγωγή- ζευγοποίηση ανιχνευτών και λοιπών εξαρτημάτων στην κεντρική μονάδα καθώς και η τοποθέτησή τους  στο χώρο σας γίνεται εύκολα χωρίς να απαιτείται η  παρουσία εξειδικευμένου τεχνικού και γρήγορα αφού δεν χρειάζονται καλώδια.


 Χρησιμοποιώντας την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για Smartphone Android- IOS TUYA, μπορείτε να εκτελέσετε ρυθμίσεις και να αλλάξετε την κατάσταση του  συστήματος (Όπλιση, Αφόπλιση, Νυχτερινή Όπλιση) απομακρυσμένα.

Οι ειδοποιήσεις από το σύστημα στους χρήστες καθώς και ο απομακρυσμένος έλεγχος γίνονται με σχεδόν μηδαμινό κόστος, αφού το σύστημα χρησιμοποιεί ως κύριο δίκτυο WiFi και ως εφεδρικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM.
 
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- 1 Κεντρικό Πίνακα με έγχρωμη οθόνη, ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και εφεδρική μπαταρία
- 1 ασύρματο ανιχνευτή PIR
- 1 ασύρματο αισθητήρα πόρτας
- 1 ενσύρματη σειρήνα εσωτερικού χώρου
- 2  τηλεχειριστήρια
- 1 τροφοδοτικό
- 1 Εγχειρίδιο εγκατάστασης και λειτουργίας στα Αγγλικά
DEL66W